Успехът на Топ Гън: Маверик ни накара да се зачудим дали Paramount

...
Успехът на Топ Гън: Маверик ни накара да се зачудим дали Paramount
Коментари Харесай

Топ Гън ще има и трета част, но ще бъде ли замесен Том Круз

Успехът на " Топ Гън: Маверик " ни накара да се зачудим дали Paramount няма да се опитат да яхнат вълната и да основат трета част.
 Том Круз, “Топ Гън: Маверик ” и какво е посъветвал Глен Пауъл за кино лентата
Ценните препоръки на Том Круз

За всички от сърце

Ето че две години откакто филмът се завъртя по кината идва новината, че се приготвя и трети. Към момента няма доста информация към проектите на студиото, само че източници настояват, че Джоузеф Козински ще седне още веднъж на режисьорския стол.

Към момента не е несъмнено дали Том Круз ще се завърне в ролята си, само че концепцията на продуцентите е още веднъж да го съберат с младите попълнения във франчайза Майл Телър и Глен Пауъл.

Ако Круз бъде забъркан в третия филм, то не трябва да чакаме да го забележим по кината доста скоро. Просто тъй като най-малко до 2025 година артистът ще е ангажиран с работата си по последната част на " Мисията невъзможна ", написа The Hollywood Reporter.

От друга страна обаче, неотдавна стана ясно, че Том Круз е подписал контракт с Warner Bros. Discovery, с цел да основава за тях филми. Сделка каквато не е имал с Paramount, въпреки и огромна част от последните му филми да са продуцирани точно от тях.

Източници на The Hollywood Reporter твърдят, че връзките сред артиста и Paramount не са най-хубавите. Просто тъй като Круз е останал неудовлетворен от метода, по който те са се отнесли с него по няколко изникнали казуса. Също по този начин студиото е притиснало Круз да се съгласи да бъдат основани сериали, основани на " Мисията невъзможна " или " Дни на тътнеж " за стрийминг платформата им.
 Защо Леа Ремини съди Сциентоложката черква, в която членува и Том Круз
Защо актриса съди църквата, в която членува Том Круз

Леа Ремини взема ограничения

От своя страна, Paramount също имат известни проблеми с Круз поради непредвидените разноски, които покачват бюджетите на филмите. Говори се, че " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " е приключил престоя си по кината със загуба на към 25 милиона $.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР